Melikköy İlkokulu

Vizyon: Eğitim öğretim kalitesinin devamlı yüksek tutulduğu, öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, bilimsel ve sosyal yönden gelişmiş, okuyan, araştıran, düşünen, üreten, milli, manevi değerlere sahip ve saygılı bireyler yetiştiren, "Örnek ve Lider" bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak bilgi çağını doğru anlayan, evrensel değerleri kavramış, hak ve özgürlüklere saygılı milli değerlere sahip, hoşgörülü, sorumluluk bilinci gelişmiş, üretken sorun çözme yeteneği olan, çevreye duyarlı özgüvenli, donanımlı model insan yetiştirmek.

Başarılar: 2022 Yılı Arpaçay LGS Birinciliği 2023 Arpaçay Yıldız Kızlar Atletizm Birinciliği 2023 Arpaçay Takım Yıldız Erkekler İkinciliği

Saatler: SABAH 08.30-12.00 ÖĞLEN 12.45-15.20
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Köyümüzde okula servis yoktur. Öğretmenler kendi araçları ile ulaşım sağlamaktadırlar.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04742972045

WEB - https://melikkoy36.meb.k12.tr

Adres - MELİKKÖYÜ KÖYÜ MELİKKÖYÜ KÜME EVLERİ NO 105 ARPAÇAY / KARS

Yerleşim Yeri - Köyümüzde şebeke suyu yeni bağlanmıştır.Köyümüz 112 hanedir.

Adres - MELİKKÖYÜ KÖYÜ MELİKKÖYÜ KÜME EVLERİ NO 105 ARPAÇAY / KARS

Ulaşım Öğretmenler ve öğrenciler kendi imkanları ile ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyümüz Arpaçay ilçesine 11 km uzaklıktadır.Kars iline uzaklığı ise 51 km dir.